Uzun süredir Linux kullanan birisi olarak umarım uzun süre kalırsınız diyeyim öncelikle konu sahibi arkadaşa. Hocam Chrome ile ilgili yazdıklarınız için ben şu an KDe'li Manjaro kullanıyorum ve öyle bir sorun yaşamadım. Ancak hem debian tarafı hem de Arch tarafından Chromium yerine direkt olarak Chrome kurup kullanabilirsiniz. Ben şu an Google chrome ve Mozilla Firefox kullanıyorum mesela. Office konusunda haklısınız Libreoffice henüz tam manasıyla bir Office etmiyor ancak PlayonLinux ile ben Office 2016 sorunsuz çalıştırmıştım. Ancak bana en çok lazım olan Outlook uygulamasıydı o da gelmemişti yükleme sonucunda. Geriye kalan Word, Excel, Powerpoint sorunsuz olarak kullanılıyordu. Ben yuvarlanan dağıtımları sevdiğim için bir kere kuruyorsun ve sistem sürekli güncel kalıyor yeni kuruluma gerek kalmıyor Arch tabanlı Manjaro kullanıyorum ama benim sistemim taş gibi stabil olsun yeni güncellemeler kafama yatarsa yedeklerimi alır format atarım diyorsanız debian tabanlı Mint kullanılabilir. Tamamen kişisel zevklerdir yani.
Chrome şifre sorunu güncelleme ile düzeltildi hocam. Önceden ~/.config/google-chrome/Default/Login Data dosyasını silerek düzeltiyordum. Şimdi öyle bir derdim kalmadı
Distro olarak fedora'da karar kıldım eskisi gibi. Eskiden memnun kalmıştım. Şimdi de memnun kaldım diyebilirim 😄
Yorumunuz için teşekkür ederim 😊