Hız sınırı 70 km ben 78 km gittim için yedim cezayı, daha bugün gördüm. O kadar saçma ki yani
Evet aslında tolerans var ama bu sıralar hiç acımıyorlar. Bakalım bu ceza olarak elimize verilendi, arkamızdan daha ne gelecek bekliyoruz.
Kota olayı var o yüzden kafalarına göre ceza yazıyorlar
Benimde aklıma ilk o geldi, biz yazalım da itiraz eden eder, etmeyende ödediğiyle kalır gibi.
Parayı ödediysen geçmiş olsun alman %5 gibi düşük ihtimal.
Benzer bir olay babamların başına geldi. İstanbul trabzon arası giderken samsun taraflarında bunları durduruyorlar. Emniyet kemeri takmadınız dron ile görüntülendi falan ceza yazmaya kalkmışlar. Bizimkilerde yola çıktığımızdan beri kemer takılı diyip kayıtları görmek istemişler. Biraz üsteleyince bakmışlar yok efendim kemer renginiz belli olmuyor falan yazmamışlar cezayı. Arkadan gelen adam o kadar şanslı değilmiş aynı durumda adam pek üstelemedi ve cezayı yedi gitti . Yani bu işlerde yalan olmuş artık devletin polisine bile güvenemez olduk . Kimi zayıf görürse kitliyorlar.
Yani aslında beklesem mi diye de sonradan düşündüm ama bir an evvel eve gitmek istiyordum 20 dakika radarı bekle 10 dakika görüntü bekle filan eve gitmem gece 12-1'i bulacaktı malum sabahına iş var bekleyemedim.
Belki bir aşırtma yada kafadan bir rakam yazdıysalar geri alırız diye ümit ediyorum