Fox35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iPhone X kullanmış biri olarak söylüyorum face id a geçiş telefonu olduğu için bir kaç bug var maalesef şikayet var da iPhone X şikayetlerini okuyabilirsiniz zaten hemen ardından iPhone XS modelini çıkarttı dikkat ederseniz bunun dışında ekranı iPhone 11 den daha iyi bana göre
Faydalı bilgiler ve ilginiz için teşekkür ederim.


ubidesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O parayı ona vereceğine android bir telefon al. En azından yazılımı açık kaynak ve dilediğin herşeyi yaparsın. Ayrıca iphone nasıl böyle tutuldu anlamıyorum. Diyorlar hiç kasmıyor, hiç donma yok.. Tabi donma ve kasma olmaz. Adamlar herşeyi kabul etmiyor ki. En ufaktan app storelerine 10 uygulama atarsın 2 si onaylanır. Google playa 10 atarsın 8 i onaylanır. Telefonu kasar kasmaz o uygulamaya bağlı ama rahatsın be dostum. İphone alıp telefonun kullanıcısı olacağına, Android al telefonun sahibi ol derim.
Valla hocam Huawei kullanıcısıyım, mate 10 lite var, satmayı da düşünmüyorum, yeni model huaweilerde google servisleri olmadığı için yöneldim. Mesela Samsung galaxy a52 var. Bu da çok uygun, özellikleri çok yakın, hem sıfır telefon almış olurum falan, ancak aldığım anda değer kaybetmeye başlayacak. Yani şimdi bir telefone 4-5 k ödüyorsam sıkışınca da nakit olabilmesini isterim. Öte yandan 1-2 sene içerisinde sorun çıkartma, kasma donma olması çok yüksek ihtimal Samsunglarda.