Dishekimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu başında belirteyim piyasadaki tüm uygulamaların normalini premium halini kullanmışımdır belki de ama bu iş bana göre telefon uygulamalarıyla olacak iş değil. Elinde ingilizce eğitim kitapları olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
En dogru yon benim icinde kitaptan calismak hem zevk veriyor hem beni daha cok calismaya zorluyor interneti de kullaniyorum kulak asinasi icin ama ben zaten English konusulan yerde yasiyorum ama her zaman calismaktan keyif aliyorum turkce grammar kitabi onerebilirim ebru yenerin English grammar kitabi var kirmizi onu tavsiye ederim kesinlikle yeterli olacaktir ilave olarak Oxford pictures dictionary almalisin bir kac tane al cunku beyin gordugunu daha iyi hatirlar okudugunu gozunde buyutme gozunde canlandir mutlaka ilerleme kaydeceksin mutlaka .... yabanci English kitap tavsiyesi istersen tabiki English grammar in use serisi olur ama inan bana ebru yenerin tek bir kitabi ile English grammar in use butun serisini anlatiyor bence mutlaka bulundurulmali .... baska sormak istedigin bir seyler olursa yardimci olmaya calisirim amazondan sozlukleri siparis edebilirsiniz sanirim abd fiyatlari cok degisik cunku ben ikinci El kitap aldim sanirim amazondan bende epey seri var ama ben gercekten ingilizceyi 1 ebru yenerin kitabi ve evren okuslug ve esinin video egitim setleri var day light set diye YouTube da gorebilirsiniz zaten yabanci kaynaklar icin en buyuk kaynak yine YouTube .... baska soru olursa cevaplamaya calisirim.. bol sans .