Kardesim parali egitimlerin hepsi para tuzagi gercek ingilizce egitimini parayla almak icin yurt disinda University veya daha ciddi egitim kurumlarinda veriliyor onun haricinde ben 1 kitap 1 de youtube da bedava videolar var ornegin evren okuslug day light egitim setiyle cok iyi baslangic yapabilirsin yazar ebru yener'in English grammar kitabini tavsiye ederim bakin ingilizce ogrenmek icin cok buyuk paralar harcamayin

bu verdigim iki kaynaga gunde 2 saatinizi ayirin 1 veta 2 ay sonra hic bir egitim kurumuna ihtiyaciniz olmayacak sadece sozluk ihtiyaciniz olacak onuda Oxford picture dictionary resimli sozluklerden almak zorundasiniz cunku beyin okudugunu degil gordugunu daha cok hatirlar

ayrica her seyden evvel ogrenmesini ogrenmek gerekiyor

yani duzenli tertipli her gun 2 saatinizi ayirin ve surekli yabanci konusmalari dinleyin alt yazili takip etmeye calisin .... technology simdi cok iyi siz sanslisiniz ben ingilizce ogreneyim dedigimde gunlerce arayip zeytinburnundan yuruyerek sirkeciye kadar kitapci dolastim arkadaslar abartmiyorum

ama 1 ay sonra kendi cumle kuruyordum umutsuzluga kapilmayin ogrenemiyormus gibi hissedeceksiniz kendinizi ama sakin birakmayin bu isin surekliligi onemli ben bu hayatta ingilizce calisirken cok keyif aliyorum .... ogrenirken o ani yasamaniz gozunuzde canlandirmalisiniz eger yurt disina gitme imkaniniz yoksa hic sorun dgl yeterki irade olsun

bol sans .