Şimdi empati yap desem. Böyle bir esin kız arkadaşın olsa desem nerden nereye gidecek mevzu. Bunu bireysel arkadaşlarınla paylasabilirsin 80 kusur milyona söyleyip adını mizah koyunca patavatsizlik oluyor. Gerici ilerici batıcı değil Türk insanının hayatında cinsel ilişki *** ya da zina adını sen koy ulu orta bu zamana kadar konuşulmadi. Herşey her yerde söylenmez Türkiye'de sonuçta örf adet geleneklere bağlı bir durum. Böyle bir mizah bizi uzay çağına götürecekse de goturmesin zaten. Küba'da yaşamıyorsun ekonomi yönetim ya da bilimum kötü giden çoğu şey olsa da bununla da ileri gidemezsin. Senin bagdastirdigin mevzuya bak. Ona bakilirsin ortodox ile katolikte batıda hala evlenemeyen insanlar dolu. Bu da saçmalık geliyor 2021de meshepcilik mi var diye batıda hala var.
Not: Avrupa'yı da gördüm. Orta doğunun kalbi ırak ve çevresini de. Emin ol çokta rahat icmeme gezmeme ya da yapcagim hiç bir seye karışmayan bir ailede yetiştim.
Not2: kimse kadın erkek diye cinsiyetçilikte yapmasın.
Mesele burda kız arkadaşına izin verip vermemen değil ki ? Ben öyle birşey mi dedim önce okuduğumuzu anlayalım.
Mesele burda o insan bunu geniş geniş söylüyor rahatsız değil ve utanmıyor sen niye onu eleştirip böyle konu ediyorsun. Daha yazdıklarımı anlayamamışsın ki sen bana yorum yapıyorsun.Bunu konu edip ahlaksız bilmem ne diye yargılamak kimsenın haddine değildir demek istiyorum.Bunu bu şekilde yargılayıp konu edecek vakti olanlar boş insanlar diyorum.
Diyeceksin sen niye bu kadar yazıyorsun çünkü bu saçmalığa sessiz kalamadım.
Ben kız arkadaşıma izin vermem bu benim şahsi görüşümdür. Sen kız arkadaşının böyle konuşmasına izin vermezsin bu senin şahsi görüşündür. Ama ben kız arkadaşıma böyle konuşmasına izin verirsem sen kalkı bana ahlaksız diyemezsin.
Bunu gündem edicek tartışma konusu yapacak kadar boş insanlarla dolu olduğundan bahsediyorum ülkenin yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim.
Avrupayı görmüşsün fakat okuduğunu anlayamıyorsun.
Böyle bir mizah bizi uzay çağına götürecekse de goturmesin zaten.
Baksana sen yazılanları zaten bu mizahın bizi uzaya götürecekse götürmesin yorumunu yapmışsın. Bu yazılanlardan anladığın işte bu