Bu tip diyaloglar bizim ülkemizde rezillik olarak adlandırılıyor. Yurt dışında talk show programlarını bir izleyin, canlı yayında soyunan mı dersiniz nerdeyse ilişkiye giren mi dersiniz doğrudur yanlıştır fakat sonuç ortada.
O ülkeler bu tip şeyleri takmadığı için bizim 20 kat önümüzdeler adamlar kafalarını bunlara yormuyor.
Bu tip dialogları vaoow ooo yuuuh çüüüş gibi böyle tepkilerle karşıladığımız için ileriye gidemiyoruz. Bunlara takılı kalmayın önünüze bakın gülün geçin sizene kadın sizin eşiniz dostunuz mu ?
Ne bileyim bana rezillik gelmiyor kadın gayet geniş geniş konuşmuş herkes gülüp geçmiş böyle şeyleri takmayı bırakın.
Kadın utanmıyor siz onun yerine mi utanıyorsunuz ?
O ülkeler böyle şeyleri takmadıkları için ahlaksızlık, aldatma her pislik var. Ama gelişme nedenleri bunları takmamaları değil gerektiği gibi çalışmaları. İkisi ayrı şeyler.
Hayat kadına ait, yaşadığı olay kadına ait. Eşiniz, dostunuz, akrabanız değil. O utanmıyorsa, siz onun yerine niye utanıyorsunuz? Dediğiniz programı bir bölüm dahi izlemedim. Ancak izlediğim videoda herkes halinden memnun. Bana bir zararları yok. Ben neden utanayım, insanların hayatına dil uzatayım?
Özellikle medya ile yayılan bir yanlış hiç bir zaman sadece bir olarak kalmaz yayılır.
Bugün dünyanın haline üzülüyor ya da kızıyorsak bu yapılan yanlışlara bana ne dediğimiz içindir. İnsan sosyal bir varlıktır ve toplum içinde yaşar bu yüzden hiç kimsenin yaptığı yanlışın göstererek yapmaya hakkı yoktur. 2 yıldır pandemi nedeniyle dünyanın bu hale gelmesi, ekonominin durması bize binlerce kilometre uzakta yenilen bir yemek neden olabiliyor, bu yüzden dünyanın öbür tarafında da olsa kimse bana dokunmuyor o zaman yapsın diyemez. Toplum içinde yapılan bir yanlışa göz yummak yapılan yanlışın yayılmasına sebep olacaktır.