WooxMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tip diyaloglar bizim ülkemizde rezillik olarak adlandırılıyor. Yurt dışında talk show programlarını bir izleyin, canlı yayında soyunan mı dersiniz nerdeyse ilişkiye giren mi dersiniz doğrudur yanlıştır fakat sonuç ortada.
O ülkeler bu tip şeyleri takmadığı için bizim 20 kat önümüzdeler adamlar kafalarını bunlara yormuyor.
Bu tip dialogları vaoow ooo yuuuh çüüüş gibi böyle tepkilerle karşıladığımız için ileriye gidemiyoruz. Bunlara takılı kalmayın önünüze bakın gülün geçin sizene kadın sizin eşiniz dostunuz mu ?
Ne bileyim bana rezillik gelmiyor kadın gayet geniş geniş konuşmuş herkes gülüp geçmiş böyle şeyleri takmayı bırakın.

Kadın utanmıyor siz onun yerine mi utanıyorsunuz ?
Şimdi empati yap desem. Böyle bir esin kız arkadaşın olsa desem nerden nereye gidecek mevzu. Bunu bireysel arkadaşlarınla paylasabilirsin 80 kusur milyona söyleyip adını mizah koyunca patavatsizlik oluyor. Gerici ilerici batıcı değil Türk insanının hayatında cinsel ilişki *** ya da zina adını sen koy ulu orta bu zamana kadar konuşulmadi. Herşey her yerde söylenmez Türkiye'de sonuçta örf adet geleneklere bağlı bir durum. Böyle bir mizah bizi uzay çağına götürecekse de goturmesin zaten. Küba'da yaşamıyorsun ekonomi yönetim ya da bilimum kötü giden çoğu şey olsa da bununla da ileri gidemezsin. Senin bagdastirdigin mevzuya bak. Ona bakilirsin ortodox ile katolikte batıda hala evlenemeyen insanlar dolu. Bu da saçmalık geliyor 2021de meshepcilik mi var diye batıda hala var.

Not: Avrupa'yı da gördüm. Orta doğunun kalbi ırak ve çevresini de. Emin ol çokta rahat icmeme gezmeme ya da yapcagim hiç bir seye karışmayan bir ailede yetiştim.

Not2: kimse kadın erkek diye cinsiyetçilikte yapmasın.