Geor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 yıllık emektar lenevoya veda etme vaktim geldi uzun zamandır bakınıyorum aklımda a7 12.4.1 modeli var.fakat kullanıcı yorumlarına videolarına vs. baktım insanlar genel olarak memnun degiller markadan.Kasa, klavye kalitesi kötü ekranda ışık saçması var ölü piksel var vs. biraz gözümü korkuttu bu yorumlar böyle sorunlar yaşıyo musunuz? ve başka markalardan önerisi olan var mı
Yaklaşık 6 aydır Monster marka laptop kullanıyorum oldukça yoğun bir şekilde. Monster Notebook sitesinden alacağınız modelin driverlarının son güncellenme tarihlerine bakın.

Performans olarak oldukça memnunum bilgisayarımdan. İlk aldığım zaman ölü piksel ve ışık sızmasına karşı oldukça dikkatli bir şekilde test ettim ve bir problem göremedim. Genel kullanım ve oyun performansı oldukça iyi. Ayrıca mühendislik programlarını da kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım.

Cihaz üzerinde gördüğüm en büyük problem pil problemi. Başlangıçta 3-3,5 saat kullanım ömrü sunarken (donanımı oldukça güçlü), 6 ayda bu süre 1,5-2 saate düştü ve teknik desteğin verdiği destek şu "Sürücüleri güncelleyin, pil koruma moduna alın sizi 30 Dakika daha idare eder". Tonla para verdiğim bir cihazın pilinin garanti kapsamında olmadığını öğrenmem büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bunu dikkate alarak cihaz tercihinizi yapın. Performans olarak oldukça iyi cihazlar ama teknik destek ve garanti şartları konusunda firmanın kendisini geliştirmesi gerekli biraz.