Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum videonun sadece başını izlemiştim ben sonrasına devam ettiğim de şaştım kaldım açıkçası böyle bir canilik nasıl yapıyorlar. Ayrıca şöyle bakmak lazım olaylara zaten töre ve kan davaları intikam ve adaleti kendi yöntemleri ile sağlama amacıyla yaptıkları eylemlerden oluşmuyor mu?

Bu Kürt toplumunun genel bir sorunudur. Töre ve kan davası. Sen şimdi gittin onu öldürdün ama bu böyle yıllarca hatta asırlarca devam edecek. Taa ki biri bu işe dur diyene kadar. Ayrıca aracı kullanan adama da iki çift lafım var. Delikanlılığı arabadan ibaret ki savunmasız insanlara bu şekilde saldırıyor. Diyecek ve konuşacak çok şey var da konuşarak çözülecek konular değil bunlar maalesef. Herkese geçmiş olsun.
Asla şiddet yanlısı birisi değilim.
Hatta elimde kaçmak gibi bir fırsat olursa kaçarım asla doğrudan çarpışmam.
Yıllarca karete eğitimi aldım ve bize verilen temel felsefe "en büyük tepki tepkisizliktir" oldu.
Bu yüzden öyle bodoslama hiç bir şeye girmem.
Ama bir insan böyle bir şeyi yapabiliyor üstüne "Serbest" kalıyorsa bu insanları ölüme terk etmek olur.
Lastiğin kafasının üstünden geçtiğini düşündüm. Şiddeti bırakın psikolojik olarak hayatları biter oradaki insanların.
Adalet yok ise yakın zamanda Silahlanmada Amerikayı geçeriz çünkü adalet bizim gibi normal kişilerde olmuyor.
Ben artık bu haksızlıklardan kafayı yemek üzereyim.
4 kişinin ölümünden sorumlu olan birisi bile dışarıda geziyor, neden?
Siyasi tanıdıkları var.
Adalet bu ise ben almayayım hocam.