Kardeşim artık istiklal meydanında ankara meydanında Bu ülkede Drop olmaz diye kendimi ateşe vericem. Yapıyorum diyen net istisnasız yalan söylüyor. Eğitim setleri de yalan dropship namına bu ülkede ne varsa yalan. Hükümet ve pazaryerleri komisyonal ve vergi sistemi olarak sana drop ship konusunda kar bıraktırmıyor yapanlar eksiden maliye bazında vergi bazında eksiye çalışıyorlar. Sana bunu defter kitapla oturur parça parça anlatırım. Bu arada yeni gelen zorunlulukla Ürünün faturası ürünle birlikte müşteri gitmek zorunda.
Müşteri diş firması aldı senden 13 tlye sende gittin başka yerden sipariş verdin 8 TL'ye aradaki 5 Tl'nin faturasını kesemeyeceğin karşı satıcıyada faturamı icine koyma diyemiyeceğin için hop ne oldu sistem olarak hukuksuzluk oldu. Zaten sen oradan 8 tl aldığın diş fircasını gider kalemi gösterdin 13-8 ne yaptı 5 TL tamam pazaryerleri otomatik kargo sisteminden para kesildi %18 kdv kesildi %20 gelir vergisi kesildi nerde para ? hadi diyelim %20 gelirden muafsın pazaryerleri komisyonu ?

Bak gardaşım bu ülkede drop boş bir hayal..... 5 Senemi verdim tam 5 senemi. Yapsam ben yapardım yaptımda 1900 Vergi Borcu ile sistemi kapattım

4 Adet Trendyolda 4 Adet Hepsiburada Pazaryerim var ETSY'de var amazonda var buralara gelmiş bir kişi dropu muhakkak denemiştir. Al stoklu bir ürün onu sat