mizraklar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.
Yazınızda anladığım kadarıyla sistem üzerinde çok fazla değişiklik yapılacak. Böyle bir durumda mevcut sistem üzerinde çalışıp içinden çıkılmaz bir hale gelecektir. Bunun yerine hazır yeni templateniz için daha düzenli seo yapısına uygun bir çalışma yapılabilir en azından verdiğiniz paranın karşılığında düzgün düzenli bir iş çıkarılmış olur. İlgilenirseniz iletişime geçebilirsiniz.

iyi çalışmalar.

Hocam bu konuda bende hem fikirim fakat iş yapmaya gelince bahaneler üretiliyor. Örneğin ben piyasada bulunan tüm kripto para borsalarından veri çekmek istiyorum adama mantığı apileri her şeyi anlatıyorum hem fikir oluyoruz sonra ne hikmetse başka bir bahane ile iş yarım bırakılıyor. Bunu daha önce işin tamamını verdiğim ajans için konuşuyorum.

Gerçekten uzun soluklu proje geliştirecek düzgün bir arkadaş bulursam sıfırdan kodlatmak isterim. Zaten PSD, HTML & CSS dökümü hazır elimde mevcut o şablonda tüm istediğimiz mantık yapı her şey hazırlanmış durumda bekliyor. Developer arkadaşın yapması gereken tek şey gerçekten gönül vererek işi yapması yani ben proje bazlı vermek istiyorum tabi ki fakat bir önceki ajansın bana 6 ay boyunca gece gündüz demeden yaşattığı zaman kaybını sıkıntı ve stresi bir daha kaldırabilirmiyim onu bilmiyorum.

Sıfırdan kodlayabilirim diyen arkadaşlar iletişim bilgilerini göndersinler şablonu beraber inceleyelim mantığı anlatayım. Bana gerçekten yapabileceklerini ıspat etsinler sıkıntı yok. Kesinlikle yaptırmaya hazırım.