Merhaba arkadaşlar var olan bir scripte tema entegre edilecek ve scripte ekstra özellikler eklenecektir. Ayrıca sürekli olarak çalışabileceğim skype üzerinden görüşüp adım adım ilerleyebileceğim bir arkadaş talip olursa sevinirim.
Üzerinde çalışılacak script codecanyon üzerinden satın alınmıştır. Entegre edilecek tema daha önce çizilmiş html ve css dökümü yapılmış hazırda beklemektedir. Olay sadece tema giydirme olarak anlaşılmasın script üzerinde ciddi çalışmalar yapılarak veri işleyişini api aracılığı ile daha iyi bir hale getirmeyi planlıyorum. Scripti merak eden arkadaşlar;
https://cryptocurrencytracker.info/ buradan inceleyebilirler codecanyon üzerinden hali hazırda satılıyor. Ben kurulumunu yaptım proje gizliliği nedeni ile iş anlaşması yapılmadan site adresi belirtmeyeceğim eğer anlaşırsak döküm dosyalarını iletip o dosyalar üzerinden adım adım ilerlemeyi planlıyorum.
Lütfen iş yapmayacak insanı yoracak kişiler teklif vermesin. Daha önce bu projeyi her şeyi ile yapacak ajans beni yeterince bezdirdi, hem maddi hem manevi bir takım sıkıntılar yaşadım.
Ödeme konusuna gelirsek ben aylık ödeme yapma taraftarıyım yani oturup haftanın 5 veya 6 günü çalışalım pazar tatil ve iş sürekliliği olacağı için her ay maaşını ödemek istiyorum. Yada dileyen arkadaşa haftalıkta ödeme yapabilirim. Bu konuda kendine güvenen arkadaşların teklif vermesini istiyorum.
Konu ile ilgilenen arkadaşlar pm ile iletişim bilgilerini iletirlerse telefon aracılığı ile görüşüp daha detaylı bilgi verebilirim.
Merhaba.
Yazınızda anladığım kadarıyla sistem üzerinde çok fazla değişiklik yapılacak. Böyle bir durumda mevcut sistem üzerinde çalışıp içinden çıkılmaz bir hale gelecektir. Bunun yerine hazır yeni templateniz için daha düzenli seo yapısına uygun bir çalışma yapılabilir en azından verdiğiniz paranın karşılığında düzgün düzenli bir iş çıkarılmış olur. İlgilenirseniz iletişime geçebilirsiniz.
iyi çalışmalar.