Kumar bataklığı değil hocam bi ameliyat için çektiğim bi kredi vardı o beni biraz zorladı iddaa falanda oynardım öncesinde ne yalan söyliyeyim. Oynamıyorum şuan internet üzerinden bu tarz işlere talibim.
Yanlış anlama kardeşim dediğim gibi yardımcı olma niyetim vardı sanada araştırdım o yüzden. Paraya ihtiyacın olduğu anlaşılıyor ama her seferinde konu değişiyor sebebi değişiyor sebeblerini aşağıya sıralıyorum ne demek istediğimi anla
-
5k kredi kartimdan para çekildi habersiz itiraz ettim bekliyorum kredi ödemelerim var. Ödeyemiyorum
-
Merhabalar 15kdan fazla kredi kart ve kredi borcum var ödeyemiyorum telefon borçları falan gırtlağa geldim
-
Bataklığa süren hata neydi ki hocam? Cevabınız (
Ameliyat borcumu kumar ile kapamaktı en büyük hatam )
- Başka bir yorumunda borcunun 46 bin tl olduğunu yazmışsın (
46 bin var benim.. yok yere elde bişeyde yok5 senemi hiç ettim kredi borcuna) Amaç seni küçük düşürmek değil kardeşim bunları sen açık açık yazmışsın zaten zor durumda olduğun için ama hep sebeblerin bir şekilde değişmiş. Aynı konuları defalarca açmışsın ama hep aynı sonucu almışsın geçici çözümler bulmuşsun. Açtığın konulara tek tek baktım gerçekten üzüldüm. Hafta içi senin için tanıdığım bir hayırsever ile konuşucam ümit vermek gibi olmasın ama umduğum cevabı alırsam o kişiden, yüz yüze görüşüp konuşmak şartı ile anlattıklarını belgelemen şartı ile ne yapabiliriz konuşuruz. En azından ödemelerini bir düzene oturtup zorlanmayacağın hale sokmak için.