Zorunlu olmayan bir aşıyı tüm ulus devletleri zorunlu lanse etti gerek basın yoluyla gerek politik gerek siyasi gerekse boş konuşarak .... Özetle şu bir gerçek bir çok insan zorunlu olduğunu veya olacağını düşünerek oldu ve oluyor. Çok yazık bunların etkilerini kısa süre sonra hep beraber göreceğiz.
Ben olmuyorum eşim"de olmuyor olmayacağız.
Sadece bu olaylarla 6 yaşındaki çocuk zekasında (alay eden) kişiler gördükçe onlara gülümsüyorum daha çok somut bilgi veririm kaynakta eklerim ama buna değmeyecek insanların da var olduğu şu günümüz insanlığı ve dünyamızda gerek duymuyorum.
Herkesin kararı özgür hür iradesi kapsamında şahsını bağlar . Belirttiğim hiç bir söz tavsiye niteliğinde değildir şahsi görüşlerim ve duygularımdır. !
Bu yaptığın insanları etkilemektir.
Kaynak da veririm diyorsun.
Versene kaynak biz de öğrenelim..
Bakarsın ikinciyi yaptırmam elinde ciddi bir kaynak varsa.
Biz bağnaz insanlar değiliz elinde adam gibi, bilimsel, nesnel, kesin belgeler varsa yayınla.
Komplo teorileri, youtube da komplo teorileri satan doktların videoları değil, saygın hakemli bilimsel yayınlardan, çift taraflı kör deneylerden, geniş kapsamlı meta analizlerden alıntılar yap.
Biz de yanlış biliyorsak öğrenelim.
Öyle çok biliyormuş ama bildiğini söylemeye değmezmiş iması yapıp sonra herkesin kendi kararı diyerek işin içinden çıkamazsın.
Elinde net, somut, belge, araştırma sonucu varsa yayınla.