Yaklaşık 10 günlük guzelhosting kullanıcısıyım. Küçük bir web sitesi için yıllardır Natro'yu kullanıyorduk, son zamanlardaki çökme sorunları, hacklenme olayları ve fiyatlardaki uçuk durumlar artınca vazgeçtim ve forumdan da gördüğüm guzelhosting e geçtim.

Kısa süreli tecrübeyle gördüğüm olumlu yönler:
1) Çok uygun fiyat,
2) İyi performans,
3) Çok hızlı destek yanıtı (4-5 farklı Ticket ile maksimum 30 dakikada yanıt aldım, bu benim için muhteşemdi.)

Olumsuzluklara gelince:
Site ilk 2 gün açılamadı, DNS yönlendirmeleri önce n27,28 yapın dediler, sonra SSL olmadı, n1,2,11,12 yapın dediler olmadı. Sonra yanlış olmuş tekrar n27,n28 yapın dediler. Sonra SSL de hatamız var şuan yapamıyoruz dediler. En son o iş çözüldü. Site tam açılacakken tekrar kapandı. Bir baktım, askıya alınmış. Host paketim 500Mb olmasına rağmen 100Mb ayarlamışlar ve site kapanmış. Bu arada toplam dosya boyutu 70mb ve mail-database vs hiçbir şey yok. Tekrar Ticket açıp itiraz ettim, şuan sıkıntısız ilerliyoruz.

Açıkçası üst üste bu kadar problemi aynı anda yaşayınca direkt THH ye gidecektim. Ama üstte de söylediğim 3 olumlu yön beni çok memnun ettiğinden hiç yolumdan dönmedim.

Tabi bu bahsettiğim kısa vadeli bir tecrübe, uzun vadede sorun yaşar mıyım bilmem.

Ben de bazı sorunlar yaşasam da BERBAT denilebilecek bir host olduğunu düşünmüyorum.

Natro aynı hosta 6 yıllık müşterisi olmama rağmen 250₺ isterken burada 44₺ ye aldım. Natro'da bir Ticket a cevap en erken 2 saatte gelirken(çoğu da çözümsüz oluyor) burda 30dk yı geçmedi.

Şimdilik teşekkür ederim.