Doğruluğundan emin olmamakla beraber kısa bir bilgi vereyim

Değişmediyse eğer Godaddy süresi dolan domainleri 25 gün boyunca sahibi tarafından yenilenebilmesi için tutuyor. Eğer yenileme olmazsa süre dolduktan 5 hafta sonra ihaleye çıkıyor. İhalede de talibi çıkmazsa Başka bir listede yayınlanıyor. Hiç bir işlem görmezse 40-45 gün sonra genele bırakıyor. Bende bu süreç içinde ki sondan bir önceki adım olan ihaleden aldığımı düşünüyorum. Arkadaşta hatırladığı kadarıyla 2 ay önce denemiş. Yani baktığı süreç bu zamanın içine denk gelmiş olabilir
Godaddy sürecini de hatırladığım kadarıyla aktarmış oldum
Sizde bu sektörün içinde olduğunuz için bildiğinizi düşünüyorum. Takipçi arkadaşlar için not olsun.
evet süreçleri biliyorum hocam aslında godaddy ihalelerinden mi aldınız diye sorma sebebim; bazı domain kayıt şirketleri 3 harf domainleri boştaymış gibi gösteriyor hatta bazıları kayıt ediyor panelde bile gösteriyor yukarıda ki arkadaşta ben baktığımda boştaydı yazınca acaba böyle bir durum mu var diye teyit etmek istedim.
değerli bir domain yakalamışsınız ileride 3 harf .net domainlerin çok daha değerleneceğini düşünüyorum. tekrardan hayırlı olsun.