En büyük hayalim TASARRUF UNLU MAMÜLLERİ
Bu fırınin içerisinde adan Z ye bütün unlu mamüller olacak ve ocaklar rüzgar enerjisi veya daha güzel bir sistem kurularak tasarrufu bir fırın kurmak su masrafı doğalgaz elektrik masrafı olmayacak bu masraflar günlük dağıtılacak özel araçlar kurup alanımda lider olacağım ekmeksiz ev kalmayacak kimse aç yatmayacak büyük bir firmaile anlaşılıp günlük fakirlerin evine kendilerine yetecek kadar erzak yardımı yapılacak ve (muhtarlıklar ile görüşülüp gereken yerlere verilecek)önce Antep sonra dünya markası olma yolunda büyük bir hayalim var Rabbimin izniyle bu hayalimi gerçekleştirmek çok isterim
Not:sizin hayallerinizi de dinlemek isterim yazabilirsiniz
Yazdıklarından anladığım üzere henüz yaşı genç bir arkadaşımızsın. Hayallerin çok masum, ama düşünmen gereken şey aç insanların kuru ekmekle karın doyurmaları değil, bu insanların açlık sebebi olmalı.
Hocam
@Somuncu; zaten fırıncı profilinden anladığım kadarıyla ve ehil olduğu bir işte çağa ayak uydurup insanların sıkıntısını gidermeye çalışıyor. En önemlisi de bir hayal kurmuş açlık sebebi için ne yapsın bu adam fırıncılığı bırakıp siyasete mi atılsın? Siz daha iyisini öneriyorsanız buyurun çözüm arayalım. Sizi de dinleyelim adam yazmış zaten 'sizin de hayallerinizi bekliyorum' diye. Bunlar ortak sorunlarımız ve arkadaş da güzel bir öneri sunmuş.
@Somuncu; hocam gayet mantıklı hem çevreci hem de insancıl bir hayal bence. Bana göre olabilecek de bir hayal. Umarım ulaşırsınız hayalinize. Bu projeyi eğer bir gün hayata geçirirseniz bana da haber ederseniz sevinirim. (Hatırlar mısınız bilmem ama

)