Merhabalar daha önceden bir kaç işimde kullanmak için yazdığım basit bir google ads cloaker'ı belki işinize yarar diye paylaşıyorum.

Kısaca Özellik ;
  • Cloaker sadece tr yönlendirmeleri kabul etmek için yazılmıştır.
  • Kullanıcının internet alt yapısına , ip adresinin bağlı olduğu ülkeye , referans domainine ve user agent bilgilerine bakarak google olup olmadığına karar verir ve ilgili url'e yönlendirmesini gerçekleştirir.
  • Başarılı olan yönlendirmeler " siteadı/basarili.txt " , başarısız yönlendirmeler ise "siteadı/basarisiz.txt" adresine kayıt edilir.
  • Botlar için maçkolik adresinden rastgele haberler çekerek ekrana yazdırır.
Kullanımı :
Zip dosya içeriğini direkt olarak açıp index php dosyasının en üst kısmında bulunan $site="https://yonlenecek.com"; kısmını kendi yönlendireceğiniz adres ile değiştirmeniz yeterlidir.

Cloaker'ı en son 15 gün önce kullanmıştım 5 hesapta sorunsuz şekilde botlara takılmadan eşikli hesapları bitirene kadar çalışmaya devam etti.

İndirme Link :
Kapalı

Cloaker'ı son zamanlarda kontrol etmedim direkt olarak zipleyip yükledim eğer bir problem olursa haber verirseniz vakit bulduğumda bakabilirim.

Not: Cloaker her bota farklı içerik göstermemesi için cache özelliği eklenmiştir 10 saatte bir içerik değiştirerek botlara hem aktif hem de spam olmayan bir site olarak gözükmektedir , basarisiz.txt dosyasına kayıt edilen bilgilerde bulunan hata düzeltildi