Bir nesil cefasını çekmeli sonraki nesil öyle sefasını çeker maalesef. Almanlara, Japonlara bakın tek bir kişiyle olmuyor milletin genelinde olması lazım. Toplum bilinci olması gerekiyor.

Bu arada forumdaki Z kuşağı kitlesi güzel bence çalışıyor çabalıyor aynı zamanda eleştiriyor. Ama Instagram tarzı yerlerde gün boyu boş boş takılıp sadece eleştiren, Avrupa ülkeleriyle bizi karşılaştıranlara acıyorum. Yanlış anlaşılmasın her zaman daha iyi olmak için daha iyilerle karşılaştırmalıyız ama karşılaştırdıktan sonra hiçbir şey yapmayıp yatarsak ne anlamı kalır? Bu kişilere diyorum. Bende zor şartlarda hem fiziksel hem de internetten çalışıyorum. Bir şeyler deniyorum bir şeylerin değişmesini istiyorum. Ben iş yapıyorum alınan vergiyi, kapanan paypalı, işim için alacağım bilgisayarın pahalılığını eleştiremeyecek miyim? Eleştirince neden her şeyden şikayetçi deniyor çözemiyorum. (Gerçekten çalışıp torpil yüzünden işe alınmayan adama hak veririm adamın dibidir eleştirmek onun hakkıdır ama zaten torpil dışında iş bulamam deyip yatan adama acımam.)