Ağzına diline sağlık kardeşim. Herkes artık X partisine düşman olarak yetişiyor. Biz suçu yok demiyoruz, elbet herkesin hatası olduğu gibi onlarında yaptığı hatalar var. İnsanlar biri ölse direk X partisini suçlayacak duruma gelmiş. Birinin arkasından konuşulsa birinin arası bozulsa gene suçu X partisine bulacaklar

Oysa ki kötü yanları kadar çok fazlada iyi yanları var. Ülkemizdeki ekonomik krizin en büyük sebeplerinden biri hatırlıyorsam 2015 yıllarında yapılan merkez bankasının doları düşürmek için yaptığı döviz satışıydı. Bundada suçu şuanda X partisinde buluyor insanlar. Ekonomi kötü kabul ediyoruz, eğitim kötü onuda kabul ediyoruz, adalet her zaman yok onu da kabul ediyoruz. Şimdi eğitim sistemini düzeltmeye çalışsalar meyvelerin 20 30 yıl sonra toplayabilecekler. Bu sebepten dolayı lider kim olursa olsun hiçbir parti lideri bu kadar uzun sürecek bir şey için yatırım yapmaz (yazdıklarım benim düşüncemdir)
En komik cevapta bu. Her türlü kötü şeyi kabul edip, kızarmadan benim düşüncemdir diyor. Senin düşüncen felan yok kusura kalma. Herşeyi kabul edip ama, eğğğh, şey der gibi yatırım örneğini vermeniz komik. Çünkü hangi ülkenin başına hangi iktidar gelirse gelsin, dolaylı dolaysız olarak zaten yatırım yapacaktır. Böyle düşüncemi olur? Biz kötü yönetiliyoruz diyoruz sen yatırım demişsin. Güldüm bayağı sağ ol