Anlayışsızlık pek söz konusu değil gibi aslında. Bilmiyorum, ilk defa yaşadım doğrusu. (:
Hocam tamam da hepimiz insanız her ticaret %100 başarılı olacak diye bir şart yok ki maalesef keşke öyle olsa
Tab ki kesinlikle. Bu biraz da memnuniyet standartlarını takıntı yapmak gibi. Nitekim her zaman başarılı olmakta mümkün değil
Teşekkürler.
Yani genelde anlayışlı davranmak gerekiyor ama her deneyim bir tecrübe demektir. Geçmiş olsun hocam :/
Teşekkür ederim sağolun.
Geçmiş olsun hocam, mesaj kutusu şanssızlığı
Teşekkür ederim. Ne yazık ki öyle.
bende forumda bir arkadaş ile 2 iş konusunda anlaştık birini teslim etti kolay ve basit olandı diğeri bi tık zor bir işlemdi ama adam bana ha bitti ha biticek bitti teslim yapıcam diyip diyip 1 ay geçiştirdi bende iyi niyetimden -trade vermedim ara ara aklıma geliyor keşke verseydim diyorum ama iş işten çoktan geçti en son teslim edicem diyeli 3 ay oldu hala geri dönüş yapmadı
Sizin durumda üzücü hocam. 3 ay geri dönüş olmaması da kabus gibi gerçekten.
hocam sizi şahsım adına tebrik ederim. Forumda -trade için ortalığı yıkanları gördüğüm için sizin ki kendi hatanızı kabullendiğinizi ve buna kendinizce çözüm aramanız çok mantıklı ve güzel bir düşünce.
Teşekkür ederim. Serzenişlerin kimseye fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Tek fayda çözüm üretmek
Yazıyı Okuyunca Nedense İçimden Size Trade Veresim Geldi

( ama ticaretimiz olmadı )
Düşünmeniz yeter üstadım
Her iki tarafta haklı, geçmiş olsun.
Çok teşekkürler Emrullah hocam.
Öncelikle geçmiş olsun hocam gerçekten yaşamış olduğunuz çaresizliği yazdığınız yazılara kadar işlemiş. Nasıl özür dilemek erdemlikse kabul etmekte bir erdemliktir hocam. Ticari hayatınızda Forum hayatınızda güzel günler dilerim.
Teşekkür ederim. Özrümü kabul etmemesini saygıyla karşılıyorum. Çünkü zaman para demek ise zaman kaybı da para kaybı demektir.
adamsınız
@mcatakcin; ama arkadaşında empati kurması lazımdı sonuçta siz istemediniz böyle birşeyin olmasını para iadesini yada gerçekleştirilecek olan işi teslim etmek istediniz kabul etmemişse onun hatası.
Teşekkürler sizde adamsıınz

İlk defa deneyim ettiğim bir durum açıkcası. Samimi özür, iade ve telafi den başka ne yapılabilir emin değilim. Eğer bunun cevabını biliyor olsaydım, mutlaka memnuniyetsizliği gidermiş olurdum. (:
makale işi öneririm. ama biraz daha içtenmiş gibi olursa daha iyi olur
Evet haklısınız. Duygularımı ifade etmekte yeterli olmadığımı biliyorum.
Tüm yaşadıklarımı tek seferde yazarak, üstünde 'içtenlik düzeltmeleri' yapmadan paylaştım.