Bugün bana da sıra geldi Biontech vurulma düşüncem var ama ben yaklaşık 2 aydır falan hapşırıyorum kendimi kötü hissetmiyorum genel olarak ama nefes darlığı oluyor bir kaç haftadır.
Ben psikolojik olarak hastalanan bir insanım aslında o yüzden çok takmadım ama şimdi aşı sırası geldi acaba bir yan etki vs yapar mı diye düşünmüyor değilim biraz da boğazım ağrıyor 2 gündür.
Ben covid geçiriyor da olabilirim bu durumda aşı vurulabilir miyim ?
Bilmediğim bir hastalığım var mıdır gerçekten bilmiyorum

bu bir sıkıntı olur mu acaba
Belki saçma gelecek ama 1 yıl önce kuduz ve tetanoz aşılarını olmuştum acaba aşılar birbiriyle bir tepkime vs yapar mı .) (bu biraz ütopik bir soru elbette )
Aşı olmadan bir doktora gidip test vs mi olsam acaba bu hapşırmalar vs için tavsiyelerinize açığım
Ben Biontech için randevuyu 2 Temmuz için 182 den aldım şu an siz de alabilirsiniz. Lakin öğrendiğim kadarı ile Biontech sınırlı imiş, acele etmenizde fayda var diyebilirim.