kezbansular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap adı: komedi.tayfasi_
Takipçi: (10K)
Kategori: Eğlence ve Mizah
Gönderi sayısı: 945

Aktif olarak gönderi paylaşımı yapıyorum. İstediğim ücret 900 TL

Tek tek elle kasıldı full organik bir tane bile fake takipçi yoktur. sayfam geliştirmeye açıktır. İlgi çekici içerikler paylaşıldığında çok yüksek gösterim ve erişime ulaşabilmektedir. Sayfayı incelediğiniz zaman bunu anlayacaksınız. Atılan gönderiler hep keşfette hikayelerde de oluyor sürekli paylaşım yapıldığında bazı gönderilerin az beğeni olma sebebi ise artık kullanıcıların aynı içerikleri izlemelerinden dolayı bu yüzden hesabı satın alan arkadaş çok ilgi gösterirse sayfa çok çok güzel yerlere gelecektir. Ben artık zaman ayıramıyorum maalesef sayfamada çok emek verdik kıyamıyorum umarım alan arkadaş güzel şeyler yapar ve gururlanırım.
Öncelikle merhabalar ;

Hesabınızı incelediğimde bulduğum sonuçlar şöyle ki ,

1) Hesabımda bot yok demişsiniz

++ sirnak22 , mehmet_13_alp , mehmet_13_alp , halici5274 gibi bir çok hesabın bot ve panel çıkması olduğunu gördüm.

İçlerinde benim eklediğim hesaplarda mevcut kanıt istenirse sunarım.

Erişim sayısına gelirsek ;

Erişim demek bir paylaşımın keşfete düşmediği durumda olan beğeni , yorum , kaydetme ve paylaşımından doğan ++ lara denir.

Bir örnek vererek açıklarsam , son gönderinin istatistikleri tahminen şöyle

https://www.instagram.com/p/CQjzgVhHUGN/
bun gönderi beğeni sayısı max 100 e çıkar kaydetme 5 yorum , yorum ise 0..

Yani diğer gönderileride yorum gösterim ws olmadığına göre hesap için panelden 900 tl lik alışveriş yapmam daha sağlıklı olur..

Değerli yorumunuz ve fiyat teklifi için teşekkürler.

nzrbrkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.instagram.com/nahif.genc 2000₺
Uygunsa Wpden ulaş

WhatsApp tıkla
Biraz emir kipi ile bitse de , müsait bir zamanımda inceleyip dönüş sağlarım.

Arayış devam etmektedir.