Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen canını hiç sıkma. Evet o aklında evlilik düşünceleri geçtiği yıllarda hayal ettiğin hayatı yaşayabilmen kısa vadede kolay olmayacak ancak tüm bu zorluklara rağmen sen bence başarılı ve güzel hayatı olan birisi olacaksın. Seni üzen seni zor durumda bırakan, desteğini hissetmek istediğin ama hissedemediğin kim varsa canı cehenneme. Başarılı olman için seni tetikleyecek bir çok neden ve birçok sebep var. Bunları kaçırma.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz bana moral verdi.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim gibi hocam, benim babamda zengin malı mülkü var ama ben hiçbir zaman ondan ne para isterim ne de destek. Şimdiye kadar iş konusunda ne yaptıysam kendim yaptım, beklenti içinde olunca mutluluk gelmiyor, mutluluk kimseden bir şey almayınca geliyor. Benim felsefem belli, asla karşılıksız bir şey almayı tercih etmiyorum, babamdan bile, hayat bana bunu öğretti. Allah alanlardan değil verenlerden olmayı nasip etsin.
Aynı durumdayız ben boynunun borcu evladına iş kurmak, yuvasını kurmak düşüncesindeyim. Çünkü olmayan birinden istemiyorum.

Bugüne kadarda asla iş kurup batırmadım hatta ilk kez para mevzusu oldu evlilik aşamasında. Elbette iş kurmak için para istedim ama yanaşmadı.