Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
En basit örnekle herkesin anlaması için anlatıyorum.
Rakamlar tamamen örnek:
X hesabı şuan 10k ve gidip sağdan soldan 10k daha takipçi alsın hatta %100 organik takipçi alsın diyelim.
Instagram siz 10k iken sizden örnek: 2-3k beğeni minimum da 7-8k erisim ister diyelim (atıyorum tamamen) siz bu etkilesimi alıyorsunuz tamam hersey süperdir. Ama 10k takipçi daha alıp 20k takipçi bu erişimi almıyor iseniz
Instagram algoritması: Bu hesap xxxx erişim alması gerekirken xxx erişim alıyor demekki beğenilmiyor gönderileri.. demekki kötü paylasımlar yapıyor diyip hesabın keşfetini kapatıyor. Erişimini kapatıyor.
Çünkü instagram algoritması o sizin aldığınız panellerden akıllı ve bir hesabın alması gereken erişimi beğeniyi hesaplayabiliyor ve bunu hesaplardan bekliyor.
Ne kadar akıllı olduğunu anlamak için 2-3 gün çiçek fotoğrafı paylaşıp #araba etiketi yazın bakalım (ama sadece araba) konu etiketlerden 1 kere etiket alıcak mı?
Edit: Yazmamışım ama anlamayanlar olacaklardır diye söylüyorum. Instagram bağımlılarını bile alsanız size etkilesim vermedikleri süzece faydadan çok zararları olur.