En son öğrenmeye çalıştığımda ilgili moderatör arkadaş beni 5 gün haksız yere banladı. Polise hakaret eden arkadaşları uyardığımda. Neyse ben ağzımı açmayacağım artık. Yoruldum gerçekten. Her konum siliniyor, ban yiyorum.
Merhabalar sevgili hocam. Öncelikle 5 gün değil 3 gün uzaklaştırıldınız. Üst yönetim tarafından uzaklaştırıldınız. Detaylı sebebi ise bir üyenin özel şahsi fotoğrafını KVKK'ya aykırı bir şekilde ondan izinsiz forumda alakasız bir konuda paylaşarak karşılıklı polemiğe girmek. Öbür taraftan bakıca ilgili fotoğrafı izinsiz paylaşımınız sebebiyle davalık olma durumunuz da olabilirdi.
Bu tip durumlarda her iki taraf için de en doğrusu karşılıklı polemiğe girmeden report butonunu kullanarak ilgili mesajı report etmek. Sizler için canla başla çalışıyor, en hızlı şekilde forum içi moderasyon işlemlerini yapmaya çalışıyoruz. Sizler de bu noktada karşılıklı polemiğe girmek yerine bizlere yardımcı olarak sadece report ederseniz en kısa sürede çözüme kavuşacağından emin olabilirsiniz. Sevgiler...