Bundan 3 ay önce bu forumda kapış kapış giden getir 35/30 hesap açma taktiğini ÜCRETSİZ olarak hani 5tlye 10tlye satılan hesapların nasıl açıldığını tekrar ediyorum ÜCRETSİZ olarak nasıl açıldığını anlattım. 1 saat sonra konum silindi sebep illegal olmasıymış yani ortada illegallik bir durum yoktu ki şayet var diyelim bu hesaplar neden 3 aydır satılıyor konu moderatörlerine yazdım hepsi ben silmedim ben silmedim dendi geç cevaplar verildi aman dedim saldım ama 3 ay boyunca burda satış yapan arkadaşlar ekmeğini yedi biz ücretsiz verdik az kalsın banlanıyorduk... (özelden yazmayın taktik değişti sanırım artık bilmiyorum nasıl yapılıyor.)
2. bir durum forumda bi süredir .edu uzantılı yurt dışı maili satışı yapıyorum 25tlden. Bu edu maile sahip olan arkadaşlar .edu uzantısından ötürü kanva öğretmen hesabı açabiliyor moderatörler kanva satış taban fiyat 75tl olduğu için konudaki edu mailini 75tl fiyatına çektiler. Eyvallah bence saçma ama 25tlye edu mailini alıp bugün 75tlye satılan kanva öğretmen hesabını edinebiliyor. E bugün ne göreyim 50tlye bi arkadaş e-book satıyor yanında kanva öğretmen hesabı hediye ediyor

konusuna yazınca da ekmeğimle oynama ben hediye ediyorum diyor. Abicim biz de direkt satmıyoruz ama biri senden bunu 50tlye alıp taban fiyatı 75tl olan bir ürüne sahip oluyor ne diyim yani artık bize denk geliyor herhalde modların yasakları görüşlerinizi merak ediyorum.
Ticareti olan konuların ücretsiz verilmesi yasaktı hocam birde dediginiz işleri zaten öğrenci kardeşlerimiz yapıyor genel olarak bırakın harçlıklarını çıkarsınlar