nuritoparli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 Plus alsan çok daha iyi. X kullandım pişman oldum hemen 11'e geçtim hocam imkan varsa iPhone 11 yoksa iPhone 8 Plus geçmeni tavsiye ediyorum. X çokta düşündüğün gibi bir ürün değil. Doğum gününüz kutlu olsun
gorevkazani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğum gününüz kutlu olsun, bence iphone x yerine 11 almanızı tavsiye ederim. 1 yıl boyunca iPhone x kullandım, herhangi bir problemle karşılaşmadım. Şuan 11 kullanıyorum, fark edilebilir derece de hızlı
ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iPhone 11 alırsanız onun yerine çok daha iyi olur hocam
reklampost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
x kullanıyorum ve memnunum.
bi de şarjlı kılıf aldın beasus marka. 36 saat dayanıyor toplamda . oyun video izlemesem 48 saat rahat gidiyor pili. alalı 3-4 sene oldu. hızı yeterli ama fazla fiyat farkı yok ise 11 al tabii
doğum gününüz kutlu olsun
Toca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba @Metlex; Hocam
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun.

iPhone X kullanıcısıyım ve gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaşımız yanlış veya eksik bilgiye sahip.
iPhone X , Apple şirketinin 10.Yılına özel ürettiği bir cihazdır ve bu ayrıcalık onu kendi markasındaki rakip cihazların %90 ından daha iyi kılmaktadır.

iPhone X > iPhone 11
iPhone X > iPhone 12 Mini

Buradaki büyüktür ibaresi boyut olarak değil,özellik olaraktır.
Hatta şu anda internet satış fiyatları;
• iPhone X : 10500₺
• iPhone 11 : 7500₺

iPhone X’i iPhone 11 den daha iyi kılan özelliklerden bazıları;
• Ekran Teknolojisi
• Ekran Çözünürlüğü
• Piksel Yoğunluğu
• Ekran / Gövde Oranı
• Flaş Özellikleri
• Sar Değeri (Baş)
• Sar Değeri (Vücut)

Bu bilgileri telefonculara sorarakta teyit edebilirsiniz.
Aşağıdaki link üzerinden X ve 11 kıyaslamasına göz atarsanız kafanızdaki soru işaretlerinin silineceğini düşünüyorum;
https://www.epey.com/akilli-telefonl...ple-iphone-11/
burak2yilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
X kullanıcısıyım. %85 pil sağlığı ile günü çok rahat bir şekilde çıkarıyorum. 6S'ten geçiş yapmıştım buna. 6S'te ekranın kilidini açıp kapatmam %2 şarja bedeldi(Tabi ki bataryası bitik.). Ben geçtiğim ve kullandığım için memnunum. Tavsiye ederim. Tasarımı da yeni çıkan telefonlara göre gayet hoş. Artık kocaman kameralar görmekten midem bulanıyor.
Öncelikle doğum günü tebrikleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Peki, izninizle bir sorum daha olacak. Kredi kartı haricinde, 12/24 ay vb. taksit yapabileceğim bir yer var mı acaba? Kendi imkanımla almak ve beni yormadan ödemek istiyorum. Birden ödemeye güç yok çünkü.