basoglanh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canim benim bosver sen boş yapmayi geç. Kendi kendine yalanlayan birisin. Birsey yaptığın ettiğin bildiğin yok. 2 hesap aldık senden ikiside boş çıktı. Ardından zaten hesap satışını kestin forumdan konularını bile aktife almadın. Geçen seferde farkli konunda ben kendim çözdüm yine yazıp bir gün geçmeden yardım dilendin. Yine öyle olacak. Farketmez yani. Ayrica telefonum var eklenmiyor dediğin bir kart ve bir hesap ilet sana hemen faturayı alıp donusum reklamını açayım. Bana gecip fıkra anlatma. Bırak buradan klavye edebiyatını. Üç güne kalmaz hangi multi olduğunu zaten açıklayacaklar.

Allah Allah birde bilginize güvenmediğim için demiş. Daha tl nereden alinir eşiği bilmeyen adam bilgime guvenmiyormus. Acik açık yazdim yaz ve kart ile hesabi ilet çok değil hemen alırım eşiğini. Hadi şimdi uzatmadan eskisi gibi konuyu kilitlet. Üç gün sonra tekrar açarsın üç kuruş etmez hesaplarinla yine birilerinden bilgi ayırmaya çalışırsın.
Ayrica sevmem böyle seyleride inan yaşınin iki katı ekmek var bende saatlik kazandığım. Bunun içinde soyle gecmis mesajlarımı özellikle adsense kategorisinde bir göz gezdirmen yeterli. Bosver simdi dediklerimi harfiyen uygulamaya geç uzatma yazdırıp kalbini kırdırma. Bir iki ağzını aradım zırnık birsey bildiğin yok. Yazdirtma bana ve hesap sattığın kişilere. Boşuna iyice rezil olma. Cevap verirsen yazarim yazcaklarimi o nedenle uzatma.

Bir önceki konunda kendim çözdüm 50'den fazla methodum var diyordun. Git o zaman kartını 49. sıradaki methodunla onedio uzerinden gir. O zaman devre dışı almazsın. Hani sanki 50 yerden kart ekleniyorda
Hani bedava gel desek geleceksinde neyse.
Dediğin lafa bak: "Bir iki ağzını aradım zırnık birsey bildiğin yok." oradan bakınca kendi bilgimi aktaracak kadar enayi gibi mi duruyorum. Bildiklerimi söylesem şimdi de dibimen ayrılmazdın Kendi bildiklerinide milletin ağzıyla öğrenmişsin burada kem küm yapıyorsun 😄. Herkes kimin ne olduğunu iyi biliyor deli oğlan terbiyenle takıl ağzını topla işimi baltalama daha fazla. Ticaretin adabını öğren önce sorsak eleştiri yapıyorsundur ama baltalamak dışında yaptığın hiçbirşey yok. Beni burada iyi bilen 2-3 kişi var veya yok sizin gibi önüme gelene geçirmiyorum. 20-30 tl ci insanlarsınız hadi kardeşim yoluna bak kendi yolunda öt kg