Arkadaşlar 22 nisanda forumdan bir arkadaşla ticarette bulundum. Ödemesini peşinen yaptığım halde hizmetin karşılığını ve faturasını alamadım. Bu sebeple yeniden aynı odemeyı yaparak baska birisine yaptırmak durumunda kaldım. Kişi benim profilime girip ticaret ahlakı yerinde olmayan diye bir -trade bildiriminde bulundu. Hakaret olduguu soyledıgım halde kısının -trade bıldırımı profılden sılınmedı. Fakat benım attıgım 2 negatif bildirim anında silinerek her bir bildirim için 1 hafta ban yedim. Ödemeyi yapan ben, hizmet alamayan ben, negatif bildirimde bulunan ama bildirimi silinen ben, ahlaksız olarak negatif bildirimi profilde tutulan da ben?
Ahlaksızlık terimi hakaret sayılıyorsa eğer, moderatör arkadaşlar bana attığı hakaret banını neden karşı tarafa da atıp bıldırımı sılmıyorlar? Neticede ben sadece dolandırıldım dedim. Yalan da konusmadım, kimse dolandırılmasın diye bıldırımde bulundum.
@Coşkun Çetin; 'e havale ediyorum konuyu eğer ilgilenirse tabi. Çünkü hiç bir moderatör arkadasımızda adalet ne yazık ki yok.