Merhaba, ben Mertcan Karagöz. 2019 yılı Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunuyum. Haliyle vereceğim hizmet için de diplomam var.

Alanımda uzmanlaşabilmek adına Doç. Dr. Seval Erden'den Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi alıyorum ve şu an eğitimimin son aşaması olan pratik aşamasındayım.
Bahsettiğim uzman hocamın gözetimi altında eğitimimi tamamlayabilmek adına yaklaşık 8 ila 12 oturum arası sürmesini beklediğim bir danışma sürecini başarıyla yönetebilmem gerekiyor. Bu ilanı da oluşturma sebebim budur.

İstanbul'da yaşıyorum ve haftada bir gün ve o günde de 40 dakika sürmek üzere danışan arıyorum. Danışanımın sorunları şizofreni, paranoya veya travma sonrası stres bozukluğu gibi ağır davranış problemlerinden ziyade hayatında zorluklara sahip olan ve yardım talep eden kişiler olmalı.

Bu süreç için danışanımdan sembolik bir ücret talep edeceğim. Bu ücretin miktarı sizin için hem maddi açıdan külfet oluşturmayacak hem de süreci daha ciddi bir şekilde ele almanızı sağlayacak bir miktar olacaktır.

Detaylar ve aklınıza takılan sorular için özelden veya konumun altına mesaj atabilirsiniz.

Saygılar.