şahsım ve firmam adına bende MAĞDURUM
GENEL MERKEZ NUMARALARINI ARADIĞINIZDA KİMSE İLE GÖRÜŞTÜRMÜYORLAR SANTIN ALMIŞ İSENİZ
MAİLLE SADECE

Shopgez Buypasa Uzak durulması gereken bir firma

iadeyi asla kabul etmiyorlar

satış öncesi saat zamansız hafta sonu pazar günü 21:00 aradıkları oluyordu indirim var dedi sizin 1200 tl her şey Ödeme yapıldıktan sonra doğru dürüst ulaşamadık

telefondan engellediler neden diye sorduğumda maille hata mızmı var Siz artık bayan temsilcilerimizle görüşemezsiniz

mail yolu ile iletişimde sürekli ( ticari ahlak vurguları yaptılar) mailler mevcut vere bilirim
siteyi verdiler malum opencart az bilgimiz var derledik topladık
pazaryeri entegrasyonu hatalı hata var diyoruz hata yok siz bize APİ leri verin veriyoruz
sonuç yok
para birimi entegrasyonları kdv entegrasYonları hepsi hatalı
DÜZELTELİM DİYORUM EKRAN GÖRÜSÜNTÜ VERİYORUM SİZE EĞİTİM VERELİM
EĞİTİM VERMEYİN PANEL SİZDE DÜZELTİN DİYORUM
SİZİN SORUMLULUĞUNUZDA CEVABINI ALIYORUZ

xml geldik sizde sorun ver dediler konuyu kapattılar
excel dedik sorun var kapattılar ben yapamıyorum size göndereyim yapın dedim yapamıyoruz uyumsuz dediler
shopgez.xyz desteklerinden engellediler ( sorun var dediğimizde sizde sorun var soruyu tekrar etmeyin ikaz notlarını yazıyorlar hep
en son uğraşamadım artık Mahkemeye verem dedim avukatla görüştüm değmez masrafımıza dedi
BU GİBİ FİRMALARDAN UZAK DURULMASI İÇİN YAZIYORUM
yorumlarda da bahsi geçtiği gibi mağdur BİR ÇOK ESNAFIN HEVESİNİ KIRDILAR MAĞDUR ETTİLER
çok var shopgez yazdığınız zaman düzenlenmemiş bir çok firma göre bilirsiniz arama motorlarında
Shopgez ve 3 personeline hakkım helal DEĞİLDİR BUNUDA BİLSİNLER