Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Gpl adı altında bile daha güvenilir siteler varken ne olduğu belirsiz (özellikle tr kurunu gözeterek tr sahipli bir siteden) sözde gpl tema almak biraz boşa para harcamak gibi bir şey. Belli başlı "etik olmayan" güvenilir "sözde" gpl siteler varken burayı tercih etmemenizi net şekilde söylemek mümkün. Ya orijinal lisans alın ya da yok ben illa korsan kullanıcam diyorsanız bu sektörde meşhur olan isimlere odaklanın derim hocam. Kod bilginiz varsa zaten istediğiniz yerden indirip tek tek dosyaları kontrol edebilirsiniz. Yinede her koşulda güncelleme almayacak, destek sunulmayacak ve gelistiricinin hakkı çığnenirken sizde ortak olmus olacaksiniz. Orijinal alip kafanizin rahat olmasi kadar güzel bir sey yok.
Şuna açıklık getirmek istiyorum, "wxrez asla, nullxd asla" diyenleri ben tr şartlarında yaşayan biri için orta gelirli biri bile olsa mantıksız buluyorum. Şahsen etik koşullar dahilinde, bir temanın kırılmış halini localhostta denemeden, görmeden o temayı satın almam. Denemek için ücretli/ücretsiz bir sürümü indirip localhostta bakabilirsiniz. Demoları inceleyin, paneli inceleyin, hatta cidden fiyatı çok yüksek bir tema almak istiyorsanız korsan halini boş bir hosting e kurup hızını vs test edin. Daha sonra hostingi sıfırlayıp, eğer beğendiyseniz lisanslı halini kullanırsınız. Tüm demek istediğimin özeti kırılmış dosyalar "deneme" yapmak için harika bir fırsat. Başka bir amaçla kullanmak etik değildir ve son derece risk barındırır.