bu mesajı destekleyecek pek çok konu açmıştım. adsense boş bir cüzdan. çalıp çırparak doldurmak reelde ne kadar ahlaksızlık ise dijitalde de o kadar ahlaksızlık. 5 yıldır her gün emek verdiğimiz projenin bazı metriklerini paylaştım. ayda 750 bin tekil + 10bin gelir ve kategorisinde lider tamamen özgün tamamen doğru içerikler üreten bir projeye ne verirsiniz dedim. adsense banlanırsa ne yapacaksın dediler. 10 yıldır 1 tane adsense hesabım kapanmadı. ben adsense hesabının nasıl kapandığına hayret ediyorum. adamlar nasıl açık kalabildiğine. gerçekten garip.

tarayıcıda sürekli mail oluşturup adsense açan birinin herhangi bir adsense hesabı patlarsa ne oluyor? size sattığı hesap da durduk yere patlıyor. çerezleri temizliyor sanıyor ama donanım kimliği kalıyor. modem ip, modem donanım kimliği, adres, pin onayındaki herhangi bir bilgi. illa ki bir yerden yakalayıp banlıyor hesabı. politika ihlali yapılıyor banlıyor. bunları yapmadığınızda ekmek yiyorsunuz. nitelikli insan gittikçe azalıyor, yok oluyor. oldu, 100 liraya adsense, 200 liraya site, 500 lira da içerik. sonra 1 maaş kazanacaksın. ne güzel dünya.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplu kıyım yapılıyorsa toplu yapılan spam vardır.
Google durduk yere hesap banlamaz, trde otur uk hesap aç, garanti veren ve bu işi meslek edinen kişilerden website yada adsense al gmail al. Hesaba adsense eklemek için organik trafik diye bot trafik al vs vs olağan bir durum yaşadığınız. Ticaret konularının yüzde 99,9 u bu mihmal üzere bilgi paylaşımı bitmiş forumda hayal satanlar çoğalmış işin kötüsü buna inanan kitle daha fazla çoğalmış. Organik trafik nedir, organik youtube izleme abone kasma projenlik 300k Instagram hesabı nedir arkadaşlar yapmayın Allah aşkına...

Hesabı banlanan arkadaşlar bunun muhasebesini yeniden yapsın derim.