Merhaba, kardeşimin bilgisayarı için office ve windows 10 lisanslarına ihtiyacım var ve bir süredir araştırıyorum.

Az önce şikayetvar sitesinde 25 bin liraya Microsofttan server 2019 cal lisansı satın alıp problem yaşayan birisinin konusu okudum. Ayrıca trendyol'da az önce yine windows 10 lisanslarının satıldığını gördüm.

Birkaç ay önce öğrenci olduğum için r10 üzerinden windows 10 ve office programlarının lisanslarını satın almıştım. Geçenlerde iki programda da durduk yere lisans hatası vermeye başladı ve satıcı tabi ki beklediğim gibi ilgisiz ve ödemesini aldığı için doğru düzgün ilgilenmedi.

Sizler lisanslarınızı nasıl nerden buluyorsunuz (eğer microsofttan almıyorsanız). Kardeşimin bilgisayarı için office ve windows 10 lisanslarına ihtiyacım var. İnternetten bu şekilde ucuza lisans satın almak ne kadar güvenli? Verilerimiz ve bilgisayarımızı ne kadar tehlikeye atmış oluyoruz?Nereden ne şekilde tedarik ediliyor? Biliyorum bazı arkadaşlar orjinalini al falan diyecekler ancak gerçekten çok pahalılar. Artık ben ***** kullanmamaya dikkat ediyorum ancak durumlar böyle. Teşekkür ederim.