Bende Multi hesaplar için başlatılmış bir kapatma furyası olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok ilginç bir durum yaşadım Türk adsensem telefonda açık baktım ban mesajı geldi türk adsense mail adresime başta o adres gitti sandım sonra pub numarasının tr adsenseye ait olmadığını fark ettim. Anladımki kapanan uk adsense hesabı. Bilgisayardan girip kontrol ettim uk adsense mailinede mesaj gelmiş. Bu iki hesap arasında hiçbir bağ yok normalde zaten uk hesaplara kurtarma e postası telefonu felanda eklemedim. Uk adsenseyi windows Hiper v üzerinden sanal makine ile açtım demek yemiyormuş. Hala anlamış değilim neden mesaj bu maile geldi. Ayrıca sadece sorunumuz kapanma meseleside değil. Hesaplara ödeme yöntemi eklenmiyor desteğe başvurduğumuz zamanda kimlik ve banka ekstresi istiyor. Buna hala çözüm bulanda yok.
İtiraz ettin mi? benim itiraza gelen ret cevabı.
--------------------------------------
Gönderen:
cases-consult@google.com
Merhaba,
İtirazınız için teşekkür ederiz. Programımıza devam eden ilginiz için teşekkür ederiz. Ancak, sağladığınız bilgileri dikkate aldıktan sonra, yayıncı hesabınızı eski durumuna getiremeyeceğimizi doğruladık.
Hesabınıza daha fazla ödeme yapılmayacağını lütfen unutmayın. Yayıncı programlarımıza daha fazla katılmaya uygun değilsiniz ve yeni hesaplar oluşturamazsınız.
Anlayışın için teşekkürler.
İçtenlikle,
Google Reklam Trafiği Kalite Ekibi