Çok güzel özetlemişsiniz, teşekkürler gerçekten taşlar oturdu şimdi. Evet dediğiniz doğru, ayrıca servislerin kalitesi ve hızı da çok önemli. Ben mesela forumda çok fazla adı geçmeyen 2 SMM panel buldum isimlerini vermeyeceğim düzenli olarak 3 aydır çalışıyorum, sistemleri çok güzel ve hızlı ayrıca yazdığı gibi gelen takipçi veya beğeniler vs. Bu kişileri inceledim sonra profillerine baktım gelen ticaretlere şikayet konularına 1 tane şikayet konusu yok bununla ilgili bu şekilde tespit ettim. Çünkü belirtilen gibi çıkmadığında gerçekten kötü oluyor hizmet yavaş vs. Dediğiniz gibi dürüstlük, hizmet kalitesi ve kaçıncı kişiden hizmet aldığımız önemli olan
Ne demek aklınıza yatmanıza sevindim.Smm panellerde sipariş sayısı,fiyat vs tek başına önemli değildir.Fiyat performans uyumu varsa ordan alışveriş yapın çünkü belirtilen sürede gelip servis adındaki açıklamasındaki gibiyse ve fiyatıda uygunsa oradan vazgeçmeyin.Birde tabiki teknik destek çok önemli müşterinin memnuniyeti çok önemli anlık çözüm bulunuyorsa yardımcı olunuyorsa kalite hep üst düzey olur.
İyi forumlar dilerim.