Herkese selam. Açmış olduğum web sitelerini google'ye ekliyorum ve Google Search Console üzerinden URL denetimin den kontrol ettiğimde anasayfa
URL Google'da mevcut diyor.
Buraya kadar bir sorun yok. Asıl sorun bundan sonra. Web sitelerine ücretli yazdırdığım ve özgünlük testi de yaptığım makaleleri ekliyorum ve URL DENETİM'i yapıyorum.
Ama günler geçmesine rağmen
URL Google'da yok uyarısı veriyor. Siteler hiçbir şekilde index almıyor. 3 web sitesi sub domain 1 tanesi normal anadomain.
Google hesabım da eski ve kendi şahsi web sitemde aynı işlemleri yaptığım da 12 saat geçmeden index alıyor. Ama diğer müşteri siteleri olsun vs onlar index almıyor. Bir sub domain örn; site.siteismi.com ana domaini de index almıyor
2 sub domain index aldı ama ona eklediğim makaleler index almıyor.
Sub domainler google ye ekli görünüyor ama sorgulamalar da site yok diyor.
Siteri google'ye ekledim ve çok iyi 3 - 4 siteden link çıkışı verdim. makale içlerine siteleri ekledim. herhangi bir yabancı siteden backlink almadım. Bildiğim google sıralamasın da olan bir kaç siteden link verdim.
Bu konu da yardımcı olacak arkadaşlar benimle whatsapp veya pm üzerinden iletişim kurabilirler.
NOT: KONUYU AÇARKEN YANLIŞ TELAFUZLARDA BULUNDUYSAM ÖZÜR DİLERİM BİRAZ GERGİN BİR VAZİYETTE YAZIYORUM DA