ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/wordpress/265134...kurallari.html

Envato bir hayır kurumu felan değildir, sizede alın bunları dağıtın yetkisi vermez. Yani oradan indirip dağıtmanız "illegal" dir ve r10 illegal işler çevirebileceğiniz bir forum değildir. İlgili firmanın haklarını şuan için Türkiye 'de temsil eden bir temsilcileri olmasada bu illegal dağıtımlar devam ettiği müddetçe bi yerde dava açabilmek için bir avukatlık ofisi ile çalışacaklardır.

Envato elements üzerinden ürün indirerek dağıtmak hırsızlıktır, hakkınız olmayan bir işlemi yapmanızdır. Karşıdaki firmanın Türkiye'de olup olmaması yapılan hırsızlık suçunu hafifletmez, masum göstermez.

Parası olmayan da erişsin gibi kendinizce vicdanınızı rahatlatacak bir pembe yalana kapılmayın, bu mantıkla bankadan para çalıp fakirlere dağıtınca suçun aklanması gerekir ve bu mantıklı değil.
Dostum öyle bir zan altında bırakmışsın ki hesap satıcıları konusunu atlamışsın bile. Açtığım konunun sadece bana odaklanması hedef olarak alınmam ilginç sahiden bu derece adaletli yönetiliyorsak neden hala berbatız. Bu derece adalet bilgisine sahipsek neden hala hırsızlık var?. Bu neden soruları çoğalabilir. Sanal ortamda atıp tutmak yerine bu kadar adaletli isek gerçek adaleti ben mi göremiyorum. Yoksa at gözlüğü takan bir ben miyim?