Merhabalar, belki daha önce ki kripto konularıma denk gelmişsinizdir, kendim kaldıraç üzerinden deneme yanılma vs yaparak uzun uğraşlar sonucunda kendime bir teknik geliştirdim. Ve uzun zamandır da bunu uyguluyorum. Kendi param da uyguladığım zamanlarda kız arkadaşım denemem için bana 50 dolar vermişti. Onun parasıyla da işlem açmaya başladım ve onun parasını toplamda 12 günde 3 katına ulaştırdım.

Şimdi arkadaşlar gelir şaka yapmaya çalışır yok 100 tl ile giriyor yok 500-1000 tl ile giriyor diye. Kendilerinin milyon dolarlık kaldıraç pnlerini bekliyorum konu altına. Bu sadece kız arkadaşımın bana denemek için verdiği paradır.

Bunu nasıl yaptığımı sorabilirsiniz, veya inanmıyor da olabilirsiniz. Ama ben kanıtları ekleyeceğim ss olarak oradan bakabilirsiniz.

Nasıl yaptığıma gelirsek, kaldıraç sistemi üzerinden yapıyorum ve maksimum 10x işlem açıyorum. Açtığım işlemleri genelde 1 dakika da kapatıp %10 alıp o gün ki hedefimi tamamlıyorum.

Bu teknikle ilgili detaylı bir şekilde eğitim seti hazırladım ve kendi sitem üzerinden yarın bu saatlerde satışa sunacağım. Fiyatı ilk alan 50 kişiye özel 99,99 Tl olacaktır. Önceden almak istiyorsanız konu altına yazmanız veya mesaj atmanız yeterlidir.

ŞUNU DA UNUTMAYIN Kİ KALDIRAÇ SİSTEMİ ÇOK RİSKLİDİR VE TÜM PARANIZI BİLE KAYBEDEBİLİRSİNİZ. O YÜZDEN SİZİ ÜZMEYECEK MİKTARLAR İLE GİRİŞ YAPMANIZI KESİNLİKLE ÖNERİRİM.

Bir çok arkadaş inanmayacağı için şimdi kız arkadaşımın parasını hangi coinlere ne zaman girip ne zaman çıktığımı tablo ve ss şeklinde atacağım.

Site üzerinde de girdiğim işlemleri kanıtlı şekilde eklediğim bir bölüm yaptığım ve sürekli güncelleyeceğim şuanda +30 adet ss mevcut. Yarın satışa sunduğum da site üzerinden de bakabilirsiniz.

50 dolarla başladığımız sistem şuanda 173 dolarda.

Şimdide order history kısmını atayım hepsinin