Bu tarz konularda geç kalınca üzülüyorum. Kendine etik değerciler toplanmış yine konuya. Arkadaşın yaptığı doğru ya da yanlış demiyorum ama ben buraya "bu yapılan etik değil, bundan ekmek yiyenler var, wareze giriyor bu" falan gibi şeyler yazanlara zihni kıt derim, bazı şeyleri düşünebiliyor ama kısmi düşünüyor. Kimse alınıp darılmasın hakaret de etmiyorum kimseye, olan neyse onu diyorum. Bir insanı olmadığı bir şeyle itham etmek hakarettir. Hırsıza hırsız demek hakaret değildir. Buraya gelip etik savunuculuğunu bu adama yapacağınıza aynı etik savunuculuğunu 10₺'ye bu hesapları satanlara niye yapmıyorsunuz? Bu adamın yaptığı yanlış da onların bir sistemin açığını kullanarak bu tarzda hesaplar elde ederek onları satması etik mi? Envatoya mail atınız biriniz "böyle böyle biz sürekli sanal kart veya başka bir yöntem kullanarak bu sistemi sömürüyoruz aldığımız hesapları da forumlarda ölü fiyattan satıyoruz bunun bir sakıncası var mı" bundan olumlu cevap gelmeyeceğini herkes bilir. O halde bu yapılan da etik değil. Yönetim izin verdi diye onlara ses çıkartamayıp gelip bu adamlara bunu yazıyor olmanız iki yüzlülük başka bir şey değil. Bu adamın onların hakkını yemesi etik değil, o hesapları satanların envatonun hakkını yemesi çok etik. Adamlar o sistemi ilk ay deneyin ihtiyacınızı görün eğer faydalanıyorsanız isteğinize bağlı şekilde ücretli devam edersiniz diye yapmışlar.