Merak ettiğiniz bu soruyu da cevapsız bırakmayayım.

Zaten hali hazırda yaklaşık 6 farklı site ile bizler kazanç sahibiyiz. Ancak yeni açılan siteler için tekrar bir ADS gideri yapmak durumundayız. 10'larca sitenin reklam ödemesi kolay mı dönüyor sanıyorsunuz siz? Her ay eski niche siteler için aylık 40-50bin ₺, yeni siteler için de aylık 10000 ₺ reklam harcamamız var. Burada ek olarak vergi süreci de işliyor. Bu sitelerin de ayrıca masrafları var. Şirketimizin ve bireysel olarak benim ve ailemin de aynı şekilde aylık masrafları var...

Madem biz elimizdeki siteler ile gelir elde edebiliyoruz; bunu değerlendirerek yeni bir gelir yaratabiliriz diye düşündük. Ben kazandığım bir parayı bölüşmüyorum farkındaysanız. Üstelik bu yeni siteler için reklam gideri yapmadan yine kar sahibi olabiliyoruz. Bunun yerine kredi çekmek faiz ödemek gibi bir riski neden alalım?

Ayrıca kredibiletimiz şahıs ve şirket olarak zaten farklı enstrümanlarda yatırım halinde. Kişisel risk yönetimi konusunda bir finansal danışman olarak bunun hesabını yapmadığımı mı düşünüyorsunuz gerçekten?