Sizinle aynı dönemde yaptığınız sistemi facebook/ instagram tarafından ads kısmına taşımışsınız tebrik ederim. Böyle bir işi yaparken kendimden yola çıkarak söylüyorum hiç işim param yokken 15 bin tl bulum da 5 -6 katı kazandığım zamanlarda sizin de kredi sektöründen kazançlarınızdan az çok haberim vardı şimdi böyle bir konu görmek tuhaf geldi

Böyle bir kazanç sistemi varken kendim de yaptığım için söylüyorum kişilerden para toplamak ancak tuhaf. Hayırlı işler diyelim
benim de tek merak ettiğim buydu , bu ay 10 bin tl veren biri önümüzdeki ay en kötü 5 bin kazanacak deniliyor hadi 3 bin tl olsun. 3 ayda amorti edecek ve sadece kişi para koyuyor , bu kadar faiz tefecide yok böyle bir işe kredi çekmek yerine neden başkalarının ağız kokusunu çekip para toplamak isterim onu düşünüyorum sadece merakım Ads işiyle uğraşan arkadaşlar bu kadar para var mı ve bu para toplamak mantıklı mıydı ama arkadaş illa ki izinsiz konu diyip diyip avukat tehditiyle başka yöne yöneldi paylaştığı görseller 300 liralk reklamın 700 lira dönüşüydü bu benim merakım bu değildi neden birine bu kadar yüksek kazanç verirsiniz buydu. aynı pencereden bakamıyoruz kişiyle ben daha da yorum yapmıcam takibi de kaldırıyorum konunun herkes gönlüne göre kazansın.