Öncelikle Adsense hesapları banlanan üyelere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Merhaba arkadaşlar;

Malum küçük bir yerde yaşıyorum. Büyük şehirlerin avantajları yok. Bu nedenle kendime yeni bir yol haritası çizdim.

Az önce son reglediğim domainle birlikte 4 domain var kullanacağım. Tamamı com uzantılı ve keyword içeriği ile ilgili anahtar kelime içeriyor. Domainleri Güzel Net üzerinden regledim ve en eskisi 2 aylık. Sırasıyla 15 harf, 11 harf, 7 harf, 8 Harf uzunluktalar.

Domainlerin tamamı belirli bir proje kapsamında reglendi. Tamamı öncelikle Adsense odaklı düşünüldü.

4 ayrı projelendirme, önceden anahtar kelime sektör, site, makale araştırması yapılmış sektörler.

Domainlerden 2 tanesine site kuruldu, birinde 2 makale diğerinde 9 makale var.

Öncelikli hedef tüm domainlere adsense onayı almak.

11 harfli domaine 5 makale ile onay aldım.

Diğer domainlere de site kurup makalelerini hazırlayacağım onay için.

4 farklı proje olduğundan ilk başta hepsine birden eğilmem, ilgilenmem çok zor olacak. Bu nedenle aklımdaki proje sayısını 2 ye düşüreceğim. Kalan 2 siteyi ise "adsense onay garantili" olarak satışa çıkarmayı düşünüyorum. Satılmaz ise diğer siteler belirli konuma gelince onlara yöneleceğim.

Projelerin iki tanesinin gelir sınırı yok gibi. Yani içeriğe bağlı olarak gelir sürekli katlayabilir.

Diğer iki proje ise sınırlı gelire sahip olacak gibi, aklımda oluşan gelir skalası aylık 500-3k arası olacağı yönünde.

Konuyu detaylandırırken projeye göre site1, site2, site3, site4 olarak adlandıracağım. Buna göre site1 ve site2 ilgileneceğim projeler, site3 ve site4 ise adsense onayı sonrası satışa çıkacak projeler. Satışa çıkacak projelerden biri gelir sınırı olmayan, diğeri ise niche proje.

Projelerin tamamı Türkçe.

Başlayalım;

24.06.2021

Site1: adsense onayı yok, site kurulu değil.
Site2:adsense onayı var, site kurulu.
Site3: adsense onayı yok, site kurulu (2 makale var)
Site4: adsense onayı yok, site kurulu değil.

Site2, 5 makale ile onay almıştı. 6 makaleyi iki gün önce yayınlamıştım, bu gün semrushta anahtar kelimede 12. Sırada olduğunu gördüm. Site3 ise 2 makale yayınlayıp bırakmıştım, onun için 5 makale hazırlayacağım.

(Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere)
--------------------
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Elimden geldikçe konuyu güncelleyeceğim. Adsense onayı aldıktan sonra site3 ve site4 satışa çıkarmadan önce 750 TL ile hemen alabilirsiniz. Adsense onay garantilidir. Panelinize ekledikten sonra adsense onayını 1 ay içinde almaz ise paranızı iade edip siteyi geri alacağım.