3. sayfada gelirin gerçek olup olmadığı, afaki olup olmadığı konusuna zaten değindim. Varsa eğer stratejik ve teknik olmayan sorulara da rahatlıkla cevap veririm. Ancak burada kazanç tablosunu gördükten sonra ek soruya sanırım gerek kalmamış.
Yazdıklarınıza istinaden; ben hukukçu ve/veya avukat değilim ancak hakaret bir suçtur. TCK 125. Maddeye göz atabilirsiniz.
İkna etmek gibi bir amacım zaten yok. Ben bugüne kadar elde ettiğim geliri banka dekontları ve hareketleri ile zaten gösterebilirim. Bu sebeple de yapılan onur zedeleyici sözlere kayıtsız kalamadım. Ancak daha sonra bunun kendimi yormaktan başka fayda etmediğini görünce de bu tarz pervasızca yorumları sildim. Bu arada "olumsuz" yorum değil "hakaret içeren" yorumlar. Bunlara cevaben hukuk yolunu izlemek de bir vatandaş olarak hakkım. Herhalde bunu bir hukuk devletinde tartışmayacağız. Eğer silinen yorumlar içerisinde bir ************** imajına yakın unsur sunan varsa -ki olamaz ben buradayım.
Dolandıran insanların aynı ya da benzer söylemleri varsa hukuk yoluna gidip ondan/onlardan hesap sormalısınız. Benden değil. Şüphe duyulabilir elbette ancak hakaret edemez. Elbette izin istenmesi lazım. R10 üyesi olarak ben bu konuyu burada açabilirdim. Benden habersiz açılan bu postun altında da yeterince hakaret okudum çünkü. Bunu kimsenin yapmasına izin ya da tahammül etmemi bekleyemezsiniz.