Merhaba Sayın arkadaşlar Size Üst üste kırdıgım rekor dan bahsetmek istiyorum genel olarak 100 kilo 1,75 boyların da sabahtan akşama kadar bilgisayar başın da oturup gününü geçiren birisiyim nitekim bu süre de zararlı ne varsa hepsini yerim Cips,Kola,Redbull Gibi gibi Yedikçe daha cok daha cok yiyerek kilo aldım ve artık Aynaya Baktıgım da Benden 1 Adım önde giden göbegimi farketim. geçmiş de başardıgım 100 kilo dan 75 kiloya düşme süreci 3 ay dı gene başarabilirim umudu ile salona yazılıp uzman bir hoca ile spora başladım 10 gün oldu evet rekoruma gelince ilk etap da 3 gün sonrasın da 5 gün derken tam tamına 9 gündür tuwalete gitmiyorum bu benim için büyük başarı yediklerim nere gidiyor hiçbir fikrim yok Spor sürecin de tüm saçma yiyecekleri bırakıp saglıklı beslenme moduna girdim yogun bir antreman temposu içindeyiz ama nedense tuwalete gidemiyorum internette aynı sorun dan muzdarip koca karı şeylerinin hepsını denedimm 1 paket kayısı yedim bitkisel ilaçlar aldım gibi gibi sanki hayatım boyunca hiç tuwalete gitmemişim hayatım da böyle bir aktiwite hiç yok muş gibi önerilerinize açıgım