Burada yapılan karalamalar için gerekli mercilere başvurular yapılacak. 2014 den beri r10 da kimi dolandırmışızda bu şekilde yorum yapabiliyorsunuz. Siz beni ne kadar tanıyorsunuz. Neyse gerekli kullanıcı bilgileri r10 dan alınarak işlemleri başlatması için avukatımız devreye girdi. Kolaylıklar dilerim.
merhaba benim anlamadığım ne konuda ne de mesajlarda size bir ithamda bulunuldu , burası soru sorma kısmı ve ben adwords ile uğraşan arkadaşlara böyle bir kazancın olup olmadığını sordum forumda üyeliğinizin olması merakımı değiştirmez ben youtube da böyle bir konu görüp buraya paylaşabilirim. Ancak siz konuyu açıklamak bizi aydınlatmak yerine adli işlemler başlatıldı diyorsunuz. tercih sizin hangisini yaparsanız yanınıza insan toplarsınız onu bilmiyorum. Videoda bahsettiğiniz gibi r10 internette bilinen bir site ve burdaki arkadaşlar beni aydınlatsın istedim.
bana özelden konuyu kaldırmamı istediniz konuyu moderatöre bildirebilirsiniz şahsınıza kötü bir söz ya da iftira varsa banlanabilirim. Ya da hukuki işlemlerde yapabilirsiniz. benim anlamadığım youtube gibi mecrada iş yapıyorsunuz oradaki her kafasındaki soru işareti olan insana seni mahkemeye vericem mi diyorsunuz ? 10 bin tl mi çöpten bulmadım merak ettim varsa bunun doğruluğu yatırayım diye r10 arkadaşlara sordum. ben de şimdi moderatorleri konuya etkietleyeyim isterseniz onlarda incelesinler
etkietlediği moderatörler lütfen konuda şahsa karşı bir ayıbım varsa merakımı gidermek için açtığım konu yasal olarak kişiyi zora sokuyorsa beni banlayabilir konumu silebilirsiniz.
@Yeniceri;