antalya23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanıdık avukat parayı kesinlikle yollayan hesaba yani google geri iade etmem, ödemeyi kabul etmemem yönündeydi, zira o hesaptan daha önce adsense ödemeleri aldım ufak ufak. Arkadaşı uğraştırmamak adına ona yolladım. Doğacak bir zararı karşılayacağını beyan etti ve kesilen faturayı gönderecek. Konuya cevap yazan herkese teşekkürler.
Arkadaşa faturayı ilettim ve kendisine şahsen teşekkür ettim ama umuma açık olarak burada da belirtmek isterim,
tutarı google'a değil bize göndermesi büyük bir jest. neticede zorunda değildi.
sözümün arkasındayım:
arkadaş 2021 yılında google'dan başka bir ödeme almamış.
22.06.2021 tarihinde hesabına giren ve 24.06.2021 tarihinde bizim hesaba aktarılan 9289,63TL'lik tutar sebepli ilerleyen süreçte maddi bir zarara uğrarsa, o zarar bize ait. kendisine bizzat ben ödeyeceğim.

bizim memlekette böyle bir tutar hesabına girecek olan insanların ekserisi üzerine yatmaya kalkar.
adsense'i alım zamanımızdaki tutumundan, bu olayı ilettiğimizdeki mizacına kadar, antalya23 karakter olarak takdir ettiğim, görmeden sevdiğim bir dostumdur.
kendisine ufak bir hediye kargolamak istediğimde, nazikçe reddedecek kadar da alçak gönüllüdür.
böyle arkadaşların değerini bilmek lazım. vesile ile kendisine tekrar teşekkürler.
sevgiler&saygılar