Script satış kategorisi bir ticaret kategorisi. Bu kategori üzerinde ücretli üyeliğe sahip olan kullanıcılar konularını belirli seçeneklerle üste taşıma özelliğine sahipler. Kategorinin sayfaları çok. Ürün satışı yapan kullanıcı sayısı bir hayli fazla.
- Bunları kısıtlamanın yada bir kategorize hale getirmenin ne kadar zor olacağını biliyorum fakat bir alt kategori sistemi yapılması gerekiyor.
- Bir sorunumuz daha var. Bu benim satış konularıma da oldu zamanında. Bir satış konusunda alan, almayan, bilerek yorum yaptıran, eş dost, akraba, arkadaş sıfatında birçok insan gerekli gereksiz yorum yapmakta ve konunun hem yeni mesajlarda hemde ilgili kategoride üste çıkmasını sağlamakta. Bu ticaret kategorisinde katı kuralların uygulanması gerektiğini düşünmekteyim.
- Sadece satın alan kişilerin yorum yapabilmesi gibi bir sistemin olması gerektiğini düşünüyorum. Bu düşüncemin oluşmasındaki temel sebeb şudur. Konularının popülerliğini arttırmak ve üste çıkmak isteyen şahıslar eşe dosta yorum attırıyor. Oww muazzam, mükemmel, harika bir script tarzı yorumları görmekten gerçekten sıkıldım. Konu sahibinin postunda belirli özellikler olursa örneğin: Beğendim! Bayıldım! Harika! tarzında bu tarz yorumlardan kurtulmuş ve kayırıcılığın önüne geçmiş oluruz.
R10'un market kısmı ne zaman devreye girecek bilmiyoruz. Belki bu bahsettiğim türden sorunun çözümünü o kısımda düşünüp ona göre ayarlama yaptınız yada bir fikir olarak alıp yapacaksınız. Yönetimden bu (istek,dilek,şikayet,isyan nasıl algılarsanız artık orasını size bırakıyorum) mesajının ivedi şekilde dikkate alınmasını talep etmekteyim.
İyi çalışmalar dilerim.